Onze partnerbedrijven

123coatingvloeren.nl is onderdeel van een groep bedrijven waarvan de diensten en producten elkaar nauw aanvullen en gedeeltelijk overlappen. Wij zijn actief op het gebied van coatingvloeren voor bedrijven en particulieren, het schuren en egaliseren van betonnen vloeren in bedrijfspanden en woningen en markeringen en belijningen voor wegen, parkeerterreinen en bedrijfshallen.

Wij bieden onze diensten afzonderlijk aan, maar kunnen natuurlijk ook interessante en geldbesparende combinaties aanbieden, zoals het schuren, coaten en belijnen van bedrijfsvloeren of het kogelstralen van de ondergrond en het aanbrengen van belijning in een bedrijfshal.

Bel of mail voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte!

Klik op de onderstaande logo’s voor meer informatie over onze bedrijven:

123coatingvloeren.nl is dé specialist voor het aanbrengen van diverse typen coatingvloeren in bedrijven en particuliere woningen met allerlei materialen en in allerlei kleuren.

123markeringen.nl is dé specialist voor markeringen en belijningen van wegen, parkeerterreinen, oplaadplekken voor elektrische auto’s, bedrijfsterreinen en bedrijfshallen in geheel Nederland.

123betonschuren.nl is dé specialist in Nederland voor het schuren van betonvloeren in bedrijven en woningen, het egaliseren van vloeren en het verwijderen van oude coatings, lijmresten en markeringen.